Barkarö SK

Referat: Fjugesta IF - Barkarö SK

Efter premiärsegern på bortaplan så var det ett glatt gäng som äntligen skulle få visa upp sig inför hemmapubliken.
Publiktrycket var otroligt o kan jämföras med vilken match som helst i Premier league. Alla 40 besökare lät ju inte så mycket men man måste ju få drömma

Matchen till en början såg jämn ut och FIF damerna kämpade tappert trots att Barkarö tog ledningen efter 17 minuter vilket nog var rättvist. Men att spela på en oerhört tung plan hjälpte inte till utan stjälpte istället, man kan hitta många orsaker till varför vissa matcher blir som dom blir, den enda logiska förklaringen är att förutsättningarna är desamma för alla lag som spelar.

Barkarö får även in ett mål till i match minut 25. Här kan man ju tycka att backlinjen inte riktigt var på plats, men det säger vi inget om. utan ger förklaringen att vi ändrat om mycket på viktiga positioner.

FIF ska vara extremt glada att dom fortfarande har alla spelare kvar på planen efter en fin frispelning från Barkarös mittfält till deras anfallare. Tur för FIF att Jenny Nilsson kom ikapp spelaren och kanske lite bryskt får ner henne i gräset, Ledare från Barkarö skriker på Utvisning, men domaren tar endast ett snack och låter kortleken vara kvar i ficka eller var den nu var.

Under halvtidsvilan så kliver vi ut med förhoppningen att kunna ge motståndarna en match trots att vi ligger under.

Att det inte blev som vi ville talar slutresultatet om.

En ganska klar förlust mot Barkarö blev det och nog sved det lite att åka på pumpen med 0-9.

Det finns vissa saker som man inte pratar om och denna matchen är just en sådan sak.

Damerna kommer att stärkas ur detta och förhoppningsvis så tar vi poäng i nästa match.